Rakan Blogger Polaris...Terima Kasih Semua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Salam Aidil Fitri 2011- Mohon maaf Atas Segala Kesilapan dan Terkasar Bahasa

Salam Aidil Fitri al Mubarak 2011... Slideshow: Azierahman’s trip to Chengkau (near Seremban), Negeri Sembilan, Malaysia was created by TripAdvisor. See another Seremban slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.

Thursday, December 31, 2009

Salam dari Bukit Tinggi

Salam dari ana di Bukit Tinggi, Sumatera. Waktu ana menulis di blog ni...ana berada di sebuah cyber cafe yang terletak tak jauh dari hotel ana menginap. Ini malam terakhir ana berada di sini. Esok pukul 8 pagi waktu Indonesia ana akan bertolak balik ke Malaysia. Malam ni suasana di Bukit Tinggi agak meriah dari biasa kerana sambutan Tahun Baru. Tak seperti kita di Malaysia, suasana menyambut Tahun Baru cuma meriah di bandar-bandar besar seperti Kuala Lumpur. Tetapi kat sini suasananya sedikit berbeza. Menyambut Tahun Baru seperti suatu perayaan yang perlu di sambut secara besar-besaran terutama oleh golongan muda walaupun di sini hampir keseluruhan penduduknya beragama Islam.

Tapi pengalaman melancong ke sini memang sungguh menyeronokkan. Bukan hanya dengan membeli-belah, tetapi pemandangan dan tempat-tempat pelancongan yang bersejarah juga sungguh menarik hati ana. Insyaallah gambar-gambar dan cerita-cerita menarik dari sini akan ana muatkan dalam blog ana nanti.

Sekian dulu dari ana....insyaallah kita berjumpa lagi nanti.

0 comments:

Post a Comment

Senarai Blog Kengkawan

Popular Post


Get this widget here
POLARIS WORLD MALAYSIA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute